Kezdõoldal - Poèetna stranaLegújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - ArhivaLinkek - LinkoviVendégkönyv - Knjiga utisakaE-mail

2017. november

Címoldal
Talán
Megemlékezés és koszorúzás Moholon
Ági Csiga, akire büszkék vagyunk
Mély nyomot hagytak a lelkünkben
Aszfaltozás és útszélesítés
Újabb száztíz kérelemátadó
Beiskolázási csomag, interaktív tábla, könyvcsomag
Vízellátás a településeken
Falfestmények az óvodásoknak
Töknap tökvicsorikkal
Tanulni sosem késő!
Nagykanizsai diákok Adán
Egy nap Budapesten
Gloria Victis
Irodalmi estek a Boxban
Közös sétával a mellrák ellen
A diabétesz világnapja
Jó ételt, jó áron!
A hímzett papucstól a gyógypapucsig
Önkormányzati hírek
Hasznos tikkasztó élmények
Zöldséges érdekképviselet
A pusztító filoxéra
Nyelvi figyelő
Teológiai gondolatok
A nyelv hagyatékáról
A Sajó-verseny eredményei
Sakk
Dinamikus jóga órák Adán
Tökéletes tökételes nap a Tájházban
Impresszum

Dinamikus jóga órák Adán

    Dinamikus jóga órák indultak Adán Nagy Némedi Kata gyógytornász, humánkineziológus, jógaoktató vezetésével. Az első összejövetelt november 10-én, pénteken délután tartotta a Fit Revolution edzőteremben.
    A dinamikus jóga órán a klasszikus jóga alapgyakorlatait használják, és kiegészítésükkel olyan gyakorlatsorokat építenek fel, amelyek révén kialakulhat a dinamikus „flow” jelleg, olvasható a szervezők tájékoztatójában, amely arra is kitér, hogy ezen folyamat során az egyik gyakorlatból épül fel a másik, miközben ötvözik a hagyományos jógapózokat a gerincedzés és a gyógytorna elemeivel, és így jön létre a tudatos és izgalmas jógagyakorlás.
    A szervezők közlése szerint a dinamikus jóga elsődleges célja az, hogy azok, akik részt vesznek az órákon, általa erős izmokat és egészséges, stabil, rugalmas gerincet nyerjenek, ugyanis ez a módszer egyszerre fejleszti az erőt és a hajlékonyságot, nyújtja a megrövidült és erősíti a meggyengült izmokat, továbbá teljesen átmozgatja a gerincet, és ezáltal segít karbantartani, a különböző sérüléseket megelőzve, illetve az egyéb problémák kialakulását is elkerülve.
    A dinamikus jóga órákat Nagy Némedi Kata gyógytornász, humánkineziológus, jógaoktató tartja. Minden érdeklődőt szeretettel vár a Fit Revolution edzőteremben, amely Adán, a Dimitrije Tucović utca 20. szám alatt található. Az órákkal kapcsolatban bővebb tájékoztatás a 062/82-40-744-es telefonszámon kapható.

H. A.

novembar 2017.

Naslovna strana
Sećanje i polaganje venaca u Molu
Zaveštanje jezika
Virtuelni Šekspir
Vesti iz lokalne samouprave
Šah
Savršen dan sa bundevama u Etno kući
Impresum


Design by VA