Kezdõoldal - Poèetna stranaLegújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - ArhivaLinkek - LinkoviVendégkönyv - Knjiga utisakaE-mail

2017. június

Címoldal
Nyári szünet
Ballagás az adai Műszaki Iskolában
Belőtték magukat a világ élvonalába
A jövő energiái
Sikeres lakossági fórum, vagy…?
A közösség szolgálatában
A véradók ünnepe
Élj igazán!
Nyugdíjas sporttalálkozó Adán
Vannak már szárnyaitok, hát repüljetek!
Munkabörze a Műszaki Iskolában
A külhoniak között az első
Ballag már a vén diák
Hobbiból gyűjteni, a gyűjteményből tanulni
Újabb adai táncos sikerek
Néma tavasz – a világ nélkülünk
A fehér fagyöngy (Viscum album)
Ásó, kapa, gereblye minden apuka kezébe!
Környezetvédelem játékosan
Nyelvi figyelő
Teológiai gondolatok
Önkormányzati hírek
Tudta-e?
Ballagóink
Sakk
Országos bajnok az adai utánpótláscsapat
Kézilabdaünnep az adai sportcsarnokban
Impresszum

Munkabörze a Műszaki Iskolában
Az intézmény vezetői a munkakeresésben is segíteni szeretnének a diákoknak

    Az adai Műszaki Iskola május 17-én, szerdán munkabörzét szervezett végzős tanulói számára. Az eseményen az adai T-1 Kft., a moholi Idas Kft., az adai LPO és a Strugovi Potisje Kft. is bemutatkozott.

    A Műszaki Iskola igazgatója, Gilice Hilda elmondta, hogy az iskolában nemcsak piacképes szakmát és boldogulási lehetőséget akarnak adni a tanulóik kezébe, hanem a munkakeresésben is segíteni szeretnének nekik, ezért szervezték meg, nem titkoltan hagyományteremtő szándékkal a munkabörzét. Erre meghívták azokat a környékbeli vállalatokat, amelyek a gépészet és az elektrotechnika szakterületen tevékenykednek.

    A bemutatkozó vállalatok képviselői ismertették cégük tevékenységét és alapelveit. Voltak, akik a pontos és fegyelmezett munkavégzésen kívül a családias hangulat, valamint a dolgozók közötti jó kapcsolat kialakításának fontosságát hangsúlyozták; voltak, akik a lassabb, de pontosabb munkavégzés jelentőségét emelték ki; de olyanok is akadtak, akik a nagy jövedelem lehetőségére hívták fel a figyelmet. Mindannyian arra biztatták a diákokat, hogy ha valamelyik bemutatott munkaterület elnyerte a tetszésüket, bátran jelentkezzenek, hiszen szívesen fogadnak bármilyen szakképesítésű fiatalt, hiszen azokat, akik szorgalmasak, kitartóak és szeretnének dolgozni, mindössze néhány hónap alatt betanítják és átképzik, ennek köszönhetően rövid idő alatt minden adott lesz ahhoz, hogy valóban példás munkavállalóként segítsék az adott vállalat fejlődését.

J. M.

jun 2017.

Naslovna strana
Oproštaj maturanata Tehničke Škole
O molitvi
Vesti iz lokalne samouprave
Maturanti
Šah
Praznik rukometa u sportskoj hali u Adi
Impresum


Design by VA